Nettapotek har det største utvalget av kosttilskudd

Nettapotek har det største utvalget av kosttilskudd

Tenk deg at du har planlagt å kjøpe noen vitaminer, og kanskje ønsker å kikke på noe som hjelper mot benskjørhet. Det kan hende at noen har tipset deg om produkter som hjelper møt økt hårvekst?

På apotekene finner man det meste man trenger for å bevare helsen. Det finnes også kosttilskudd som hemmer søt-suget og kan hjelpe med nyttårsforsettet. Man har helsekostbutikker, men på apotekene får man helsekostprodukter samt unik faglig veiledning og forsikring om at produktene ikke skader helsen.

Se for deg at du går inn på et apotek og kikker deg rundt for å finne riktig hylle hvor vitaminer og lignende produkter står plassert. Man vil kanskje se en vegg med flere rader. Går man inne på ett apoteket som er større enn normalt, kan det i tillegg være flere gulvstativ fulle med produkter.

Se deretter for deg at du går inn på et annet apoteket, og ser nedover langs en vegg som aldri ender. Veggen forsetter og er lengre enn flere fotballbaner slik at du ikke ser veggen slutte. Sånn kan man se for seg et apotek på nett. Et apotek på nett, også kalt nettapotek har ingen fysiske begrensninger og kan fylle nettapoteket med så mange produkter de ønsker.

Så mye mer enn bare legemidler

Tradisjonelt tenker man på et apotek som det stedet man går for å hente ut medisiner på resept og andre legemidler. Etter hvert har vi blitt vant til at sortimentet stadig utvides. Kosttilskudd er noe de aller fleste av oss bruker en eller annen gang i livet. Er vi ved god helse og har en sammensatt og variert kost vil de fleste av behovene våre dekkes av vårt daglige kosthold.

mer enn bare legemidler

Man vil derimot ha tilleggsbehov i ulike perioder gjennom livet. Da kan vi med fordel tilsette kostholdet med kosttilskudd.

  • Ved graviditet anbefales man å ta tilskudd av folat. Fosteret kan utvikle ryggmargsbrokk og hjernen kan utvikles mangelfullt ved mangel på folsyre. Studier viser at hadde alle under og før de ble gravide tatt tilskudd av folsyre kunne man unngått over halvparten av babyer født med ryggmargsbrokk.
  • Jenter og kvinner som sliter med langvarige og kraftige menstruasjoner anbefales å ta jerntilskudd.
  • Veganere anbefales flere kosttilskudd og blant dem er for eksempel Vitamin D og mineralet jod.
  • Kvinner fra overgangsalderen av, anbefales for eksempel å sjekke med fastlege om de trenger tilskudd for å forhindre benskjørhet.

Nettapotek tilbyr bredere veiledning

Det sier seg selv at apotekene på nett kan tilby et mye større varesortiment enn fysiske ordinære apotek. Man kan sitte i ro og fred og lese informasjon om de ulike produktene og man kan samtidig hente opp produktene på ulike nettapotek for å sammenligne priser.

Når man kan velge mellom mange flere merker og typer produkter så er det også fantastisk at nettapotekene tilbyr flere måter man kan få råd og veiledning gjennom.

Nettapotek tilbyr bredere veiledning

Man kan ringe og snakke personlig med fagfolk og spørre hvilket produkt er riktig for det man trenger det til. Mange synes derimot at live-chat er en enda bedre kommunikasjonsmetode. Da kan man sitte og skrive fra hvor som helst, og det kan føles enklere å formulere seg skriftlig. Andre igjen foretrekker email.

Kvaliteten på kosttilskudd kan variere

Kosttilskudd blir ikke regulert av det offentlige slik de gjør med alle vanlige legemidler, og det er derfor ekstra viktig å kunne få råd fra fagfolk. Kvaliteten på helsekostprodukter og tilskudd blir ikke kontrollert før de selges til oss forbrukere. Vi må derfor være observante og klar over at mange av produktene på markedet vil være av ulik kvalitet.

Kvaliteten på kosttilskudd

Man kan ikke alltid være sikker på at de inneholder eller holder det som loves på pakningene. Av denne grunn er det mange som foretrekker å handle denne type produkter på apotek og nettapotek fordi det føles tryggere.

Det som enkelte kanskje ikke er klar over er at tar man for store doser av vitaminer og mineraler så er dette ikke bra for kroppen, men kan være skadelig. Man anbefales derfor på det sterkeste å lese pakningsvedleggene nøye før man starter å bruke tilskuddene. I tillegg bør enkelte søke råd hos fastlege eller ved nettapoteket om man trenger tilskuddet før man begynner å bruke det.

Noen personer som tar visse typer legemidler, skal ikke ta visse tilskudd på grunn av faren ved interaksjoner. Det betyr at vitaminene kan ødelegge eller redusere virkningen av medisinene man tar. Ta derfor i bruk veiledningen nettapotekene tilbyr.

Idrett, kosttilskudd og nettapotek

For alle som driver med idrett og fysisk aktivitet er kostholdet en viktig brikke. Mange tilsetter kosten viktige vitaminer og mineraler for å være sikker på man får i seg alt kroppen har behov for.

Idrett, kosttilskudd og nettapotek

Er kostholdet variert trenger man mest sannsynlig ikke å tilsette noen tilskudd. De fleste av oss har derimot enkelte typer matvarer man ikke spiser nok av eller rett og slett ikke liker. Spiser man ikke fisk bør man for eksempel ta tilskudd av Omega-3.

Kosttilskudd, vitaminer og andre tillegg til kostholdet vil ikke alene gjøre at atleter og idrettsutøvere når målene sine. Det vil derimot hjelpe med å prestere bedre siden kroppen yter langt bedre når den er i riktig balanse. Nettapoteket Sportsapoteket.no har faktisk tatt idrett og sunn helse enda lengre. Dette nettapoteket selger ikke bare vitaminer og helsekost som fremmer fysisk aktivitet, men også produkter til bruk i idrett.

Fysisk aktivitet etter skade

Har man blitt skadet slik at man ikke har mulighet til å drive med fysisk aktivitet som før, vil dette være et stort savn.

Fysisk aktivitet etter skade

Mangel på bevegelighet og mobilitet kan også være et resultat etter sykdom eller som følge av aldersrelaterte symptomer. Mobilitet og fysisk aktivitet blir sett på av de som mangler dette som tap av viktig frihet i hverdagen og i livet.

Man bestiller sine daglige medisiner som man trenger på grunn av smerter og lignende på nettapoteket.

Hvorfor ikke sjekke ut hva nettapoteket også har av vitaminer som kan hjelpe i tillegg til forskjellige støtteprodukter? Sportsapoteket.no fører en mengde støtteprodukter som kan øke muligheten til å fortsette med fysisk aktivitet til tross for skade.

Kilder: