Select Page

Jeg var på kjøpesenteret idag for å kjøpe meg sko til våren, men jeg fant rett og slett ingenting som fristet. Kanskje jeg har blitt for glad i de store vinterstøvlene jeg har tasset rundt med i nesten et halvt år nå!  Hva er på “moten” for 2013? Selv er jeg helt på jordet når det kommer til å følge med på hva som er moderne og ikke, så noen David Beckham skal jeg ikke skryte på meg at jeg er!  Hvor mye jeg bør betale for et par sko har jeg heller ingen mening om, så kanskje jeg ble lurt da jeg betalte godt over tre tusen kroner for vinterskoene mine i høst!? Jeg føler riktignok at de har vært verdt hver krone, men hvem vet!  Nok om mine mangler på motesans, jeg stikker å spiller litt slotmaskiner på nettet. Du kan bli med meg på spinpalace bonus! Kanskje vinner vi nok til flere hundre par sko!