Select Page

Hvem har vel ikke en god erfaring og smaksopplevelse med sushi? Dens utrolige mange valg av sunne, deilige og fristende retter, med forskjellige fisk, skalldyr, grønnsaker og ris. Rullet sammen til en delikat rull med sterke farger og innbydende uteseende, eller med en delikat skivet fisk over en liten porsjon ris. Men sushi er mer enn bare ris og fisk.

Sushi favoritter

Sushi kommer opprinnelig fra Japan og er en typisk ”street food rett” fra Tokyo. Sushi er ikke bare velsmakende og utrolig godt, det er også sunt og det er utallige varianter man kan velge imellom. Tror man at sushi kun kommer som rå fisk, må man tro om igjen. Retten serveres nemlig med både frityrstekt fisk, skalldyr og vegetar, i alle størrelser og varianter.

Bevisst hjemlevering

Så når du enten er hjemme, overlesset med lister over ting du må ordne og fikse, eller sitter lange timer på kontoret, nedlesset i arbeid og du kjenner magen rumler og tankene er alle andre steder, enn hvor det bør være, ønsker du mulig en kjapp løsning. Du er sulten og du kan ikke overse det lenger. Du ønsker deg et lett, deilig og sunt måltid, og bare tanken på sushi får deg til å fråde. Men du har hverken tid eller ork til å dra av sted for å bestille og hente maten. Du vet om alle de forskjellige sushistedene i nærheten av deg, men har virkelig ikke tid og energi til å starte søket for å gå igjennom hvert sted. Du ønsker det lettvint, trygt og kjapt. Løsningen kan være enklere enn du tror. Laster du ned Just Eat appen på telefonen din, vil du finne en oversikt over diverse restauranter som tilbyr sushi i Trondheim. Du kan enkelt og veldig greit få tilgang til deres menyer og skreddersy din bestilling etter dine preferanser og ønsker. Du ser hvordan tidligere sultene kunder har evaluert restaurantene, og du kan selv velge om du vil ha maten levert rett på døren din eller om du vil hente den selv. Betalingen gjør du enten i appen, eller når du får maten.

Enklere blir det ikke

Bruk tiden din på noe mer fornuftig og nyttig enn å les den ene hjemmesiden etter den andre, når du nå kan finne alt på det sted. Og skulle du ønske deg en annen rett en sushi i dag eller ved en senere anledning, fortvil ikke, det finnes utallige forskjellige serveringssteder og matretter man kan velge imellom. Alt fra kebab, pizza, indisk, vegetar, fra forskjellige land og kontinenter. Bruk derfor noen minutter til å se her. Her finner du nemlig all informasjonen du trenger, og din hjemlevering av deilig, fersk og velsmakende mat er bare noen tastetrykk unna.